Federation match news ......

03/06/2012 18:16

The Second Federation match shall be held on Sunday 10th June.

 

Venue : Xghajra / Alternative Senglea


Meet time: 5.45 am Fish  7.00 am - 12.00 noon (Note 5hrs fishing)

 

Members' meeting : Tuesday 5th June at Pieta FC at 7.00 pm.

 

 

Marshals and pegs shall be drawn during the member's meeting.

 

NB: Final call for members interested to participate in the Spain European Championships.

 

discuss the next federation match on here ......

«Бур Мастер-Урал» - Бурение скважин на воду

RobertPer | 18/05/2024

Откройте для себя надежный источник кристально чистой воды с бурением скважин под воду от компании «Бур Мастер-Урал»! Мы заботимся о вашем комфорте и предлагаем оптимальные условия сотрудничества.

Наши опытные специалисты проведут профессиональное бурение скважин под воду, учитывая особенности вашего участка и требования к качеству воды. Мы используем современное оборудование и технологии, чтобы обеспечить надежность и долговечность наших работ.

Обращаясь к нам, вы получаете: доступные цены и гибкую систему скидок, индивидуальный подход к каждому клиенту, гарантию качества выполненных работ, оперативное выполнение заказа.

Не упустите возможность улучшить качество жизни своей семьи с бурением скважин под воду от организации «Бур Мастер-Урал»!

«Бур Мастер-Урал» - Обустройство скважин на воду

RobertPer | 18/05/2024

Откройте для себя лучший источник чистейшей воды с бурением скважин на воду от фирмы «Бур Мастер-Урал»! Мы заботимся о вашем комфорте и предлагаем оптимальные условия сотрудничества.

Наши опытные специалисты проведут профессиональное бурение скважин на воду, учитывая особенности вашего участка и требования к качеству воды. Мы используем современное оборудование и технологии, чтобы обеспечить надежность и долговечность наших работ.

Обращаясь к нам, вы получаете: лучшие цены и гибкую систему скидок, индивидуальный подход к каждому клиенту, гарантию качества выполненных работ, оперативное выполнение заказа.

Не упустите возможность улучшить качество жизни своей семьи с бурением скважин под воду от компании «Бур Мастер-Урал»!

Гумова плитка для підлоги

WilliamZor | 18/05/2024

Пересування безпечною поверхнею – один з головних критеріїв дитячих майданчиків, тротуарів та інших місць. Гумове покриття – відмінний спосіб зробити двір чи доріжку комфортними для пересування. Плитка з гумової крихти відмінно показала себе в різних умовах, тому вважається одним із найпопулярніших покриттів сьогодні.

гумова плитка

Особливості
Продукція виготовляється з гумової крихти зі сполучним елементом холодним або гарячим способом. На виробництві робить пресоване полотно, яке потім ріжуть, надаючи потрібного розміру і форми. Гумова плитка укладається на будь-яку поверхню: пісок, ґрунт, наливна підлога, т. д. Єдина вимога – місце для укладання має бути рівним.

Зчеплюючим компонентом є полімер, тому готовий вироб немає швів, воно цілісне. До переваг прогумованого покриття відносяться:

безпека – пом'якшує удари, тому ідеально як покриття для дитячого майданчика і не тільки;
зручність – м'яке покриття може використовуватись у тренажерних залах, фітнес центрах, сприяє розслабленню, створює комфортну «м'яку» атмосферу;
стійкість до проявів негоди – гумова плитка для двору не боїться морозу (до -40 градусів), сонця, має пористу структуру, тому не затримує вологу;
підходить для вологого середовища – у покритті не утворюється пліснява, грибок, не проростає трава, не піддається гниття;
довговічність – при дотриманні рекомендацій щодо догляду, монтажу та експлуатації служить десятиліттями, не вигоряючи на сонці;
великий вибір – можна знайти продукцію різних форм, кольорів, з малюнками та без, різні за розміром та ціною;
Простий монтаж - укладати легко, не потрібні фахівці, все можна зробити самостійно.
Позитивні якості плитки з гуми вражаючі. До мінусів можна віднести лише горючість матеріалу та високу вартість (порівняно з іншими видами покриттів).

Способи виготовлення
Гумова плитка для дитячих майданчиків, тротуарів, дворів та спортивних куточків виготовляється у різний спосіб. Основою служить гумова крихта, її одержують шляхом переробки автомобільних шин. Сировина поєднується з сполучною клейовою речовиною, з барвниками. Після цього шляхом пресування виходить готовий виріб. Цей процес може бути двох видів:

гаряче пресування – менш популярний метод, тому що готовий матеріал виходить не морозостійким, продукція, виготовлена у такий спосіб, підходить для використання у приміщеннях чи регіонах з теплим кліматом;
холодне пресування - дорожчий метод, що займає більше часу, але готовий виріб має кращі характеристики.
Покриття для спортивних майданчиків у вигляді плиток із гуми ідеальне, тому що при падінні ризик отримати травму зводиться до мінімуму. Гумова плитка буває різною формою, за виглядом, за кольором, розміром.

виробництво плитки з гумової крихти производство резиновой плитки

Класифікують за такими характеристиками:

товщина – одношарові чи багатошарові;
фракції – дрібна чи середня крихта;
фактура – гладкі чи рельєфні;
розмір – будь-який, наприклад 50х50 або 100х100.
Для різних цілей, залежно від особливостей області покриття, площі, вибирається потрібний вигляд гумових плиток.

Галузь застосування
Використовується повсюдно. Розглянемо найпопулярніші варіанти застосування:

дитячі, ігрові майданчики;
спортивні майданчики, стадіони;
пішохідні доріжки у скверах, парках, на площах;
тренажерні зали, фітнес-, йога-центри;
лікарні, санаторії, готелі;
біля басейну, спа-центрах;
на парковках;
на складах, фабриках;
у будинках, де утримують тварин;
прибудинкова територія приватного будинку чи дачі;
на сходах.
Не варто використовувати гумове покриття у місцях із підвищеною пожежною небезпекою. В інших випадках – це чудовий спосіб зробити безпечну поверхню.

Як укладати та доглядати?
Підставою для плитки може бути будь-яким, головне – рівна поверхня. Якщо є ями та нерівності, їх потрібно ліквідувати, тільки після цього починати укладання плиток. Для монтажу не потрібні спеціальні інструменти, знання. З монтажем легко впоратися будь-яка людина.

Перед роботами поверхню потрібно очистити від бруду, сміття, утрамбувати за необхідності, усунути нерівності. Під час укладання потрібно стежити, щоб лави були рівними. Стикують плитки за допомогою втулки або гумового молотка. Якщо залишаться незаповнені місця, наприклад, поруч із бордюром, можна вирізати необхідні елементи та заповнити порожнечу.

Плитка з переробленої гуми невибаглива у догляді, не втрачає первісного вигляду навіть під сонцем, не деформується з часом. Якщо покриття забруднилося, його можна промити водою зі шланга, плями відтираються щіткою із миючим засобом. Якщо взимку гумове покриття замерзло, то прибрати льоду можна лопатою або льодорубом, а сніг просто змітається. Якщо площа покриття більша, то використовуються снігоприбиральні машини.

Деяким ціна покриття може здатися завищеною, але насправді вона виправдана. При правильному укладанні та дотриманні рекомендацій щодо догляду прослужить не один десяток років, а доглядати гумове покриття легко.

Купити гумову плитку та зробити безпечне покриття можна у себе вдома та у громадських місцях. Воно однаково добре підходить для приміщень (де немає підвищеної пожежної небезпеки) та для вулиці – універсальне, практичне та довговічне. Завдяки великому асортименту можна вибрати матеріал для кожного випадку. Розмір і форма вибираються виходячи з особливостей області покриття – чим більша площа, тим більше слід брати розмір плиток.

Індивідуальне навчання трейденгу

Travislof | 17/05/2024

Індивідуальне навчання трейденгу Школа трейдингу – це індивідуальні заняття з практикуючим трейдером. Курс побудований на принципах коучингу, коли викладач пропрацьовує практичні навички разом з студентом, вказує на помилки і визначає шляхи вирішення таких помилок разом з учнем. Торгівля на біржі ефективний метод примноження капіталу. Дохід від біржових операцій може досягати сотні відсотків річних. Але для того, щоб ефективно торгувати на біржі, необхідно володіти спеціальними знаннями. Можна вивчити принципи торгівлі на біржі самостійно витративши на це чимало часу, а можна пройти навчання з досвідченим трейдером, який застереже від типових помилок, розповість як правильно торгувати, як використовувати ризик менеджмент і як ефективно заробляти на біржі. Викладач працює з кожним учнем індивідуально, внаслідок чого, є можливість оптимізувати програму навчання в залежності від рівня трейдера. Якщо Ви початківець, то теоретичних занять буде більше, якщо вже маєте досвід торгівлі на біржі, але у Вас щось не виходить, то робота буде зосереджена саме на проблемних питаннях та спрямована на вироблення успішної торгової стратегії. У процесі навчання: Ви дізнаєтеся про переваги та ризики біржової торгівлі Вивчете поняття і закони технічного аналізу Зможете визначати точки входу і виходу з позиції Вмітеме застосовувати ризик менеджмент Зможете розробити власну торгову стратегію Набудете навичок роботи в біржевому терміналі Вартість навчання: Ціна одного заняття 600 грн. В процесі навчання викладач разом з учнем визначають необхідну кількість занять Чому обирають індивідуальне навчання трейдингу: Гнучкий графік навчання Максимум практики, мінімум теорії Аналіз кожної угоди з викладачем Уроки проходять в онлайн режимі Програма навчання адаптується, відповідно до рівня знань трейдераМаксимум практики, минимум теории Щоб записатися на індивідуальне навчання трейдингу, заповніть форму-заявку: Имя* Телефон* E-mail* Skype Антиспам 7+6=? Питання та відповіді щодо біржової торгівлі Словник термінів Московська біржа Підписатись на розсилки Email* Запит на консультацію Name* Тelephone* Антиспам 3+2=?

Гумова плитка на вулицю | Доставка | Гарантія якості

Thomasamish | 17/05/2024

У величезному достатку підлогових покриттів для вуличного використання, осібно стоїть гумова плитка на вулицю. Дуже універсальна і зносостійка, вона по праву заслужила місце самого популярного і часто використовуваного продукту. Величезний спектр використання, довгий термін служби та технічні характеристики – все це забезпечує цього матеріалу перше місце в світі за частотою застосування. Вулиця і відкритий простір пред'являють підвищені вимоги до матеріалів. Експлуатаційні характеристики повинні відповідати умовам клімату, перепаду температур, захист від дощів, снігу, забруднень тощо Гумова плитка на вулицю була спеціально розроблена з урахуванням таких вимог. Додатково до цього гумова плитка на вулицю володіє рядом унікальних технічних характеристик. Подивимося, де найчастіше використовують подібне покриття: - баскетбольні та волейбольні майданчики - дитячі майданчики - спортивні комплекси - бігові доріжки - фітнес-зали - корти для тенісу і багато іншого - ремонтні та автомайстерні - зони паркування Говорячи про функціональні можливості, варто звернути увагу, що згідно з нормативними актами, використання такого покриття обов'язково на дитячих ігрових майданчиках. Це е зроблено не даремно, адже гумова плитка на вулицю досить еластична і має амортизуючим ефектом. Травматизм дітей на таких покриттях значно нижче, ніж на твердій підлозі з асфальту, бетону або навіть дерев'яних дощок. Виготовляється гумове покриття на вулицю з дрібної гумової крихти. Вона скріплюється між собою поліуретановою сумішшю, а далі пресується. Отримана форма при цьому володіє дуже високою стійкістю до зносу. Вона не стирається, не розсипається, не рветься і не ламається. Не стає крихкою при коливанні позитивної і негативної температури. Не розмочується від вологи. Навпаки, висихає буквально за 10 хвилин після дощу. Гумова плитка на вулицю виготовляється стандартної форми і розміру: 50 х 50 сантиметрів. Тобто, щоб покрити 1 квадратний метр поверхні, необхідно 4 плитки. Це дуже зручно при розрахунку необхідної кількості матеріалу. За рахунок того, що плитка служить багато років, пояснюється її економічна ефективність. У нашій компанії існує допомогу покупцям по організації доставки по всій території України. У будь-яке місто: Київ, Одеса, Харків, Львів та ін. ми організуємо максимально дешеву і швидку доставку.Андрей 31.03.2021 Отличная цена для такого товара, я очень доволен, что купил именно эту резиновую плитку, делал небольшую детскую площадку возле своего частного дома, эта плитка подходит сюда в самый раз, качество хорошее, практичная, долговечная, нормально выглядит. Я уже и задумался об использовании этой плитки в других местах. Еще много планов, уверен это был не последний мой заказ. Віктор 24.03.2021 Вельми добре себе показала в якості покриття спортивного майданчика при школі. Під час капітального ремонту міняли покриття (раніше був асфальт і це досить небезпечно) і зупинилися на цьому варіанті. Тепер можу сказати, що таке рішення було абсолютно вірним, оскільки крім підвищення рівня безпеки - ці плитки знижують ковзання взуття і елементарно зручно для активних ігор на зразок волейболу. Крім того - з естетики як небо і земля. Відповідь адміністрації: Дякую за відгук Віктор. Наступного разу постараємося зробити ще більше знижку на такий обсяг. Приємно з Вами співпрацювати! Іван 22.07.2020 Минулого місяця скинулися грошима в ОСББ багатоквартирного будинку і стали шукати в мережі відповідну плитку для дитячого майданчика. Основними критеріями стали надійність і стійкість з оптимальною вартістю. У підсумку зупинилися на даному варіанті як оптимальному. Доставка прийшла в строк. Результат вийшов чудовий і повністю себе виправдав. Відповідь адміністрації: Дякую Іван. ОСББ часто до нас звертаються, ми завжди намагаємося їм допомогти. Телефонуйте, будемо раді допомогти знову. Ганна 12.07.2020 Плитка хороша, купували батьки в приватний будинок. Дитині по ній дуже комфортно бігати, взуття не ковзає на ній. Дочка хоч і падає іноді, але ноги цілі, коліна не збиті, менш травматична, ніж тротуарна плитка. Що ще сподобалося, так це те, що вона вологостійка, після дощу швидко висихає. За нашою рекомендацією сусіди теж вирішили придбати таку ж гумову плитку собі в приватний сектор. Написати відгук
Товщина 20 мм Ширина 500 мм Довжина 500 мм Вага однієї штуки 4.3 кг Матеріал Гумова крихта Виробництво Україна

Экобур - Обустройство скважин под воду

DonnalaG | 16/05/2024

Фирма «Экобур» — ваш надежный партнёр в выполнении бурения скважин на воду. Если вам нужна скважина на воду, то обращение к нам — лучший выбор. Мы заботимся о вашем доступе к чистой и высококачественной воде и предлагаем гарантированно высокий уровень сервиса. Бурение — наша специализация, и мы делаем это профессионально и эффективно. Благодаря нашему опыту и квалификации вы получите надёжные результаты. Мы работаем с разными видами скважин, включая скважины для воды. Наша цель — обеспечить вас доступной и качественной водой, независимо от особенностей вашего участка. Мы понимаем, что качественное бурение скважин не всегда связано с высокими затратами. Мы гордимся тем, что предлагаем нашим клиентам доступные цены при сохранении высокого качества услуг. Вам не придётся переплачивать за чистейшую воду — мы предлагаем оптимальные решения для вашего бюджета.

Фирма «Экобур» всегда учитывает индивидуальные нужды клиентов. Мы внимательно относимся к особенностям каждой задачи и предлагаем лучшие решения, ориентируясь на ваши потребности. Если у вас возникнут вопросы или вам потребуется дополнительная информация о наших услугах, посетите наш официальный сайт ekabur.ru. Там вы найдёте полезную информацию и сможете связаться с нашей командой, чтобы получить ответы на все интересующие вас вопросы. Мы всегда рады помочь вам обеспечить себя качественной водой с помощью бурения скважин. С нами вы можете быть уверены в надежности и профессионализме!

dnKVATISpX LKeNwrOyNd HAOLAgxXVb ezAWlmXUgr ldbeSxPWSl

HTfgnwxefD | 14/05/2024

Theme site super 000*** ksfamalta.com

Hallo, i write about your the price

RobertFurdy | 14/05/2024

Salam, qiymətinizi bilmək istədim.

Hello, write about the price for reseller

RobertFurdy | 14/05/2024

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

Hello wrote about your the price for reseller

RobertFurdy | 13/05/2024

Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.

Items: 1 - 10 of 12844
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

New comment